AFRO-AZIATIK mb.

Table of Contents

kuptimi

Që ka të bëjë me kontinentin e Afrikës dhe me kontinentin e Azisë të marrë së bashku; që ka të bëjë me vendet dhe popujt e Afrikës e të Azisë, i Afrikës dhe i Azisë së bashku.

shembuj

  • Vendet afro-aziatike.
  • Popujt afro-aziatikë.
  • Ekonomia afro-aziatike.
Tags: