AFRUESHËM mb.

Table of Contents

kuptimi

Që tregohet i afërt dhe i përzemërt me të tjerët, i shoqërueshëm.

shembuj

  • Fëmijë (djalë) i afrueshëm.
  • I afrueshëm me të gjithë. 

sinonime

antonime

Tags: