AN m. anat.

Table of Contents

definim

Organ i gruas dhe i femrës së gjitarëve, ku zihet e zhvillohet pjella, shtrati, këmisha që mbështjell pjellën.

shembuj

  • Ani i fëmijës.
  • I bie (i shket) ani.
  • Ngre anin.