Politika e Cookie-ve

Në lidhje me këtë politikë për cookie

Kjo politikë e cookie-ve shpjegon cilat janë cookie-t dhe si i përdorim ato. Ju duhet ta lexoni këtë politikë për të kuptuar se cilat janë cookie-t, si i përdorim ato, llojet e cookies që përdorim d.m.th., informacionin që mbledhim duke përdorur cookie-t dhe si përdoret ai informacion dhe si të kontrollojmë preferencat e cookie-ve. Për informacione të mëtejshme se si ne i përdorim, ruajmë dhe mbajmë të dhënat tuaja personale të sigurta, shihni Politikën tonë të Privatësisë.

Në çdo kohë mund të ndryshoni ose tërhiqni pëlqimin tuaj nga Deklarata e Cookie në faqen tonë të internetit.

Mësoni më shumë se kush jemi, si mund të na kontaktoni dhe si përpunojmë të dhënat personale në Politikën tonë të privatësisë.

Pëlqimi juaj vlen për fushat e mëposhtme: sqaruesi.al

Çrefarë janë cookies?

Cookies janë skedarë të vegjël teksti që përdoren për të ruajtur pjesë të vogla informacioni. Cookies ruhen në pajisjen tuaj kur faqja e internetit është e ngarkuar në shfletuesin tuaj. Këto cookie na ndihmojnë ta bëjmë uebfaqen të funksionojë siç duhet, ta bëjmë uebfaqen më të sigurt, të sigurojë përvojë më të mirë të përdoruesit dhe të kuptojmë se si funksionon uebsajti dhe të analizosh çfarë funksionon dhe ku ka nevojë për përmirësim.

Si i përdorim cookies?

Si shumica e shërbimeve në internet, faqja jonë e internetit përdor cookie të palës së parë dhe palë të treta për një numër qëllimesh. Cookies të palës së parë janë kryesisht të domosdoshme që faqja në internet të funksionojë në mënyrën e duhur dhe ato nuk mbledhin asnjë nga të dhënat tuaja personale të identifikueshme.

Cookies të palëve të treta të përdorura në faqet tona të internetit përdoren kryesisht për të kuptuar se si funksionon uebsajti, si bashkëveproni me uebfaqen tonë, duke i mbajtur shërbimet tona të sigurta, duke siguruar reklama që janë të rëndësishme për ju, dhe të gjitha në të gjitha ju sigurojnë një më të mirë dhe të përmirësuar përvoja e përdoruesit dhe ndihmoni në përshpejtimin e ndërveprimeve tuaja në të ardhmen me faqen tonë të internetit.

Cilat lloje të cookies përdorim?

Thelbësore: Disa cookie janë thelbësore që ju të jeni në gjendje të përjetoni funksionalitetin e plotë të faqes sonë. Ata na lejojnë të mirëmbajmë seancat e përdoruesve dhe të parandalojmë çdo kërcënim të sigurisë. Ata nuk mbledhin ose ruajnë ndonjë informacion personal. Për shembull, këto cookie ju lejojnë të regjistroheni në llogarinë tuaj dhe të shtoni produkte në shportën tuaj dhe arka e sigurt.

Statistikat: Këto cookie ruajnë informacione si numri i vizitorëve në uebfaqe, numri i vizitorëve unikë, cilat faqe të uebfaqes janë vizituar, burimi i vizitës etj. Këto të dhëna na ndihmojnë të kuptojmë dhe analizojmë se sa mirë kryen faqja në internet dhe ku ajo ka nevojë për përmirësim.

Marketingu: Uebfaqja jonë tregon reklama. Këto cookie përdoren për të personalizuar reklamat që ju tregojmë, në mënyrë që ato të kenë kuptim për ju. Këto cookie gjithashtu na ndihmojnë të mbajmë nën kontroll efikasitetin e këtyre fushatave reklamuese.

Informacioni i ruajtur në këto cookie mund të përdoret gjithashtu nga ofruesit e reklamave të palëve të treta për t’ju treguar reklama edhe në faqet e internetit të tjera në shfletues.

Funksional: Këto janë cookies që ndihmojnë disa funksionalitete jo thelbësore në faqen tonë të internetit. Këto funksionalitete përfshijnë ngulitjen e përmbajtjeve si videot ose ndarjen e përmbajtjeve në faqen e internetit në platformat e mediave sociale.

Preferencat: Këto cookie na ndihmojnë të ruajmë cilësimet tuaja dhe preferencat e shfletimit, si preferencat gjuhësore, në mënyrë që të keni një përvojë më të mirë dhe efikase në vizitat e ardhshme në faqen e internetit.

Si mund të kontrolloj preferencat e cookie-t?

Nëse vendosni të ndryshoni preferencat tuaja më vonë përmes seancës tuaj të shfletimit, mund të klikoni në butonin “Privacy & Cookie Policy” në ekranin tuaj. Kjo do të shfaqë njoftimin e pëlqimit përsëri duke ju mundësuar të ndryshoni preferencat tuaja ose të tërhiqni plotësisht pëlqimin tuaj.

Përveç kësaj, shfletues të ndryshëm ofrojnë metoda të ndryshme për të bllokuar dhe fshirë cookie-t e përdorura nga faqet e internetit. Ju mund të ndryshoni cilësimet e shfletuesit tuaj për të bllokuar / fshirë cookies. Për të mësuar më shumë se si të menaxhoni dhe fshini cookies, vizitoni wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.