33 articles Shqip-Shqip

aga

Pronar tokash më i vogël se beu, në sistemin ekonomik çifligar në trojet e banuara me shqiptar gjatë periudhës së Perandorisë Osmane. shembuj Agai i fshatit. Kamxhiku i agait. Historia e bejlerëve dhe e agallarëve.  tjera be pasha sulltan